Как се решихме на тази стъпка?
Ние не сме пекари по образование, ние сме очаровани от най-древната храна на човека, приготвена по най-естествения начин.
Ние не сме професионалисти, но сме дълбоко убедени, че „човек е това, което консумира“.

А хлябът с квас е не само вкусен, той е лечебен.
От личен опит и с благодарност към тази библейска храна заявяваме, че редовната употреба на този хляб преборва чревен дискомфорт от всякакъв вид; намалява алергичните прояви и повишава имунитета.

Затова създадохме пекарна „БезЕта“ – за да може повече хора да се възползват от предимствата на това природно лечение и да се насладят на естествения вкус на този хляб.
И, за да кажем „Не“ на химията, с която ни залива масовата хранителна индустрия. Или поне да кажем „Не“ на химията и отровите в хляба!

Надяваме се да сме си взаимно от полза. И затова ще приемем всяка Ваша препоръка, мнение, съвет или желание.

Как втасва хлабът с квас
Как втасва хлабът с квас